Project van begin tot eind

Hier vindt u een selectie van projecten die wij hebben uitgevoerd.  De projecten beslaan verschillende thema’s van waterveiligheid met hydraulische berekeningen en directievoering van de aanleg van primaire waterkeringen tot het ontwerp en aanleg van ecologische verbindingszones en beplantingsplannen. Sommige projecten hebben wij uitgevoerd van begin tot het eind en voor andere zijn we gevraagd om een bepaalde fase uit te voeren. Ook als het gaat om projectbeheersing of projectmanagement, contractmanagement, omgevingsmanagement en technisch management kunt u dit in onze projecten hieronder tegenkomen. Om interessante projecten later nog eens terug te lezen, kunt u uw eigen keuze maken en hiervan een projectenoverzicht genereren.

SELECTEER OP WERKVELD

SELECTEER OP JAARTALOnze diensten

Van vele markten thuis

Een visie nodig op de toekomst van uw gebied? Behoefte aan inzicht in de benodigde vergunningen voor uw project? Of aan een betrouwbare directievoerder die de uitvoering in goede banen leidt? Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering ondersteunen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector om projecten te realiseren.

Onze ervaren ontwerpers, werkvoorbereiders, hydrologen, groenspecialisten en projectmanagers werken bevlogen aan integrale inrichtingsopgaven. Zij leveren (technische) producten in diverse projectfasen en staan garant voor directe communicatie, efficiënte samenwerking en kwaliteitsproducten.

    "Problemen bestaan niet; je hebt enkel uitdagingen!"

    Jan Heinen

    senior adviseur gebiedsinrichting

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?