Anthony van Veghel – klein Goldewijk

adviseur gebiedsinrichting | werkvoorbereider

Kom in contact met Anthony van Veghel – klein Goldewijk

“Ik ben opgegroeid vlakbij Natuurgebied ‘Het Hurkske’ en Rivier de Aa. Hier begon mijn ontdekkingsreis door de cultuurtechnische en groene inrichting van Nederland. Water heeft hierin altijd een grote rol gespeeld. Het is dan ook geen verrassing dat ik mij thuis voel bij BWZ op een prachtig landelijke locatie aan de Lekdijk in Everdingen.”

Anthony van Veghel heeft veel werkervaring met inrichtingsprojecten op het gebied van natuur, water, landbouw, stedelijk groen en recreatie. Hij heeft gewerkt binnen de ingenieurs- en de overheidszijde (waterschap). Deze ervaring hebben hem inzicht en kunde gegeven in het omgaan met de verschillende belangen die er kunnen spelen binnen een project.

“Van nieuwe ontmoetingen krijg ik heel veel energie. Ze leiden geregeld tot nieuwe inzichten en verbindingen. Elkaars belangen waarderen en ieders standpunt respecteren, om tot een gezamenlijk doel te komen. Door op die manier te werken behalen we voor alle betrokkenen het beste resultaat en dat vind ik belangrijk.”

Echt gedreven wordt Anthony van projecten waarbij hij vanaf de eerste stap is betrokken. Van een creatief schetsontwerp tot en met het begeleiden en opleveren van een technisch uitvoeringsplan.

“Vanaf de tekentafel tot en met de ‘poten’ in de klei. Uiteindelijk wil ik met mijn werk Nederland een stukje mooier, veiliger en trotser maken!”