Contracten

Onze professionals verzorgen het totale proces van het maken van tekeningen tot het opstellen van een RAW-bestek of andere contractdocumenten.

Een goed plan verdient een gedegen uitvoeringsvoorbereiding. Wij ondersteunen jou bij de contractvorming en aanbesteding van een werk. Dit doen wij nog vaak in de vorm van een RAW-bestek(-contract). Bij projecten waar we meer expertise van de aannemersmarkt  willen benutten doen we dat ook in de vorm van een geïntegreerd contract (bijvoorbeeld UAV-gc). Onze ervaren professionals verzorgen voor jou het totale proces van het maken van tekeningen tot het opstellen van een RAW-bestek of andere contractdocumenten (Vraagspecificaties, Basisovereenkomst, Inschrijvingsleidraad, etc.). 

Wij ondersteunen aannemers bij het opstellen van een inschrijving; vaak in de vorm van een BPKV-plan (beste prijs-kwaliteitverhouding) waarbij naast de prijs ook andere kwaliteitsaspecten meewegen in de beoordeling van de inschrijving. Wij werken deze kwaliteitsaspecten in een gezamenlijk proces uit tot een passende aanbieding.  

Bij geïntegreerde contracten ondersteunen wij aannemers onder andere met het voldoen aan de ontwerpvraag via Systems Engineering (SE), inhoudelijke advisering, een projectsecretariaat en de verificatie van projecteisen.