Inrichting buitenruimte Jeroen Pithuis

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start van de bouw van Het Jeroen Pit Huis in Amsterdam op het terrein van Amsterdam UMC, locatie AMC. Het Jeroen Pit Huis biedt straks zorg en verblijf aan ernstig zieke kinderen én het hele gezin in een veilige gezinsvriendelijke omgeving. Ouders worden hier ondersteund in het maken van een makkelijkere, doelmatige en bestendige overstap van ziekenhuis naar huis door hen zoveel mogelijk zelfredzaam te laten worden met betrekking tot alles wat er zoal komt kijken bij de zorg thuis voor een kind met een chronisch complexe aandoening. Meer over Het Jeroen Pit Huis is te vinden op de website www.hetjeroenpithuis.nl.

BWZ Ingenieurs is aan zet voor het verzorgen van het gehele ontwerp en de werkvoorbereiding van de buitenruimte van Het Jeroen Pit Huis. Vanwege de bijzondere doelgroep is er veel aandacht voor mogelijkheden om te spelen en te ontspannen in de tuin. Kinderen met een beperking of ziekte moeten kunnen spelen met elkaar en met hun gezonde broertjes en zusjes. Er komen diverse terrasjes en zitjes en het is mogelijk om een rondje te wandelen. Het huis en de tuin zijn mooi gelegen aan een nog aan te leggen waterberging waarvoor BWZ Ingenieurs ook het ontwerp en de uitvoeringsvoorbereiding verzorgt.

Werkzaamheden die wij voor het project Jeroen Pit Huis verrichten zijn onder andere:

  • Bomeninventarisatie
  • Opstellen Programma van Eisen
  • Maken van een inrichtingsontwerp
  • Kostenraming
  • Werkvoorbereiding en aanbesteding
  • Directievoering en toezicht

 



Projectnieuws

"Projecten waarin de onderwerpen klimaat, duurzaamheid, ecologie en speelnatuur een rol spelen geven mij extra energie om er iets moois van te maken"

Saskia Muilwijk

senior adviseur gebiedsinrichting

LEES MEER

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?