Opening Jeroen Pithuis te Amsterdam

Na zeven jaar van intensieve voorbereiding was het op 11 mei 2022 zover: de opening van Het Jeroen Pit Huis. Er waren speeches van oprichters en betrokkenen, medewerkers werden geïnterviewd en er klonk een prachtig lied. Als kroon op het werk verrichtte Koningin Máxima de officiële opening.

In de middag was het moment van Het Leger des Heils om Het Lindenhofje officieel over te dragen aan het huis. De aanwezige kinderen openden de speeltuin samen met Ali Hasson (18 jaar en lid van het Nederlands rolstoel basketbal team).

Tijdens het diner, na de officiële opening, werden de 3 initiatiefnemers van het Jeroen Pit Huis ‘overvallen’ door de plotse aanwezigheid van familie en vrienden en de locoburgemeester van Amsterdam. Zij sprak de legendarische woorden: “Het heeft de Koning behaagd om Emilie van Karnebeek, Clara van Karnebeek en Job van Woensel te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor hun enorme inzet voor de totstandkoming van Het Jeroen Pit Huis.” Een mooie onderscheiding voor hun harde werk.

Namens het team van BWZ Ingenieurs wensen we het Jeroen Pit Huis een prachtige toekomst!

Klik op deze link en kijk in één minuut een samenvattend filmpje van de opening