Onze identiteit

Stuk voor stuk zijn de teamleden van BWZ Ingenieurs begaan met de toekomst van ons landschap. Vanuit daar zijn onze kernwaarden gevormd.

“Wij willen Nederland zo toekomstbestendig mogelijk inrichten. Dit geven we vorm door respectvol om te gaan met mensen, planten en dieren en gericht te zijn op samenwerkingen op de lange termijn.” 

Duurzaam

We werken met de lange termijn voor ogen. Niet alleen met onze projecten, maar juist ook in de samenwerking met klanten en collega’s. 

Respectvol

Wij waarderen elkaar én onze leefomgeving. Daarom zien we elkaar als gelijkwaardig en gaan we zinvol om met mensen, planten en dieren. 

Open

Vertrouwen is de basis voor een succesvolle samenwerking. Daarom vinden we het belangrijk dat alles bespreekbaar is en dat we eerlijk naar elkaar zijn. 

Enthousiast

De lat voor kwaliteit ligt bij ons hoog. Maar het gaat verder dan kwaliteit leveren alleen. Met een bevlogen team streven we steeds naar wat er nóg beter kan.

Samenwerken

Iets veranderen doe je niet zomaar. Wij geloven dat je elkaar hier bij nodig hebt. Daarom gaan we voor een goede samenwerking.

Bedrijfsprofiel

BWZ Ingenieurs is eind 2007 opgericht en is een middelgroot bureau voor ingenieurs- en adviesdiensten. 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door een laagdrempelige samenwerking met opdrachtgevers en partners, ervaring, een integrale benadering van inrichtingsvraagstukken en kwalitatief hoogwaardige producten. 

Wij zijn actief in alle fases van projecten: van initiatief tot en met het begeleiden van de uitvoering en oplevering. Dit voor zowel overheden als marktpartijen. Projecten voeren wij hoofdzakelijk zelfstandig uit. Ook werken wij regelmatig samen met diverse specialisten uit ons netwerk. Wij zijn voor alles een projectorganisatie, maar leveren indien gewenst ook inzet op locatie. 

Een bijzondere werkplek

Aan de dijk bij Everdingen, tegenover rivier de Lek, staat rijksmonument Rustenburg. De vaste werkplek van ons hele team.

Maak kennis met ons team!

Onze mensen