Infrastructuur

Daar waar alles samenkomt. De mobiliteit in ons land, met alle gerelateerde kennisontwikkeling, stelt steeds hogere eisen aan infrastructuur. Of het nu gaat om een plein of parkeerplaats, erftoegangsweg of verbindingsweg op een waterkering: BWZ Ingenieurs begrijpt dat infrastructuur diverse functies moet vervullen en eisen heeft. Een goed uitgekiend ontwerp geeft u zekerheid voor het gewenste gebruik tijdens de levensduur. Onze ingenieurs zijn thuis in expertises van civiele techniek en SSK kostenramingen tot system engineering en uitvoeringsbegeleiding. Ook kijken wij verder dan alleen de technische vereisten: zo leveren we een actieve bijdrage aan een goed ingerichte buitenruimte.

Werkvelden

betonwerken_langs_diefdijk

Gebiedsinrichting

Het uitwerken van o.a. inrichtingsvisies in ontwerpen, bestekken of andere contractvormen en uitvoeringsbegeleiding.

Foto water en veiligheid

Water & Veiligheid

Onderzoek, advies en beleidsondersteuning waarna ontwerp, bestek (of andere contractvorm) en uitvoeringsbegeleiding van maatregelen kunnen volgen.

Afbeelding 034 b-2

Infrastructuur

Het uitwerken van technische ontwerpen, bestekken en uitvoeringsbegeleiding voor civiele constructies zoals wegen, bruggen en pleinen.

Projecten

Onze diensten

Van vele markten thuis

Een visie nodig op de toekomst van uw gebied? Behoefte aan inzicht in de benodigde vergunningen voor uw project? Of aan een betrouwbare directievoerder die de uitvoering in goede banen leidt? Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering ondersteunen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector om projecten te realiseren.

Onze ervaren ontwerpers, werkvoorbereiders, hydrologen, groenspecialisten en projectmanagers werken bevlogen aan integrale inrichtingsopgaven. Zij leveren (technische) producten in diverse projectfasen en staan garant voor directe communicatie, efficiënte samenwerking en kwaliteitsproducten.

Benieuwd wat BWZ Ingenieurs voor u kan betekenen?