Omgeving IKC-terrein Beneden Leeuwen

In Beneden-Leeuwen wordt een Integraal Kind Centrum (IKC) gerealiseerd. Het IKC is bedoeld voor kinderen van 0 tot 14 jaar. De openbare ruimte die grenst aan het schoolplein wordt ingericht als parkje en wordt straks door de scholen gebruikt als aanvulling op hun eigen buitenruimte. In het parkje komt onder andere nieuw oppervlaktewater om kwel en piekbuien op te vangen en er worden voetpaden, groenvoorzieningen en voorzieningen/inrichtingselementen voor natuurlijk spelen en educatie gerealiseerd.

Gemeente West Maas en Waal heeft ons gevraagd om de bestaande inrichtingsschets verder uit te werken tot een Definitief Ontwerp en bestek. In deze opdracht kijken wij verder dan alleen de inrichting van het parkje. Ook de inrichting van een deel van het schoolplein tot een ‘groen schoolplein’ en het integreren van diverse ingrepen in de directe omgeving van het parkje behoren tot de opdracht.

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?