Robin Crooij

Robin Crooij is adviseur cultuurtechniek. Binnen het team werkt hij aan de analyse en inrichting van het landelijk en stedelijk watersysteem. Robin ondersteunt onze projecten met GIS-analyses, AutoCAD-tekenwerk en calculatiewerkzaamheden. Hij wordt gemotiveerd door de diversiteit aan projecten en werkzaamheden binnen het bedrijf. Dit in combinatie met de laagdrempelige en persoonlijke benadering richting de klant en het collegiale team waarmee hij samenwerkt. Robin heeft een oplossingsgerichte instelling met oog voor detail in combinatie met een energieke persoonlijkheid en een frisse kijk op de toekomst. Daarnaast volgt hij de meest recente ontwikkelingen binnen de watersector. Robin is dankzij zijn brede interesse, actieve houding en praktische benaderingswijze flexibel inzetbaar. Doordat hij van jongs af aan in verschillende bands en orkesten saxofoon en basgitaar speelt, heeft hij geleerd te luisteren en daarop te anticiperen. “Uiteraard geniet ik van ieder muzikaal moment en probeer ik het enthousiasme dat hieruit voortvloeit over te brengen op mijn mede mens”.

"BWZ Ingenieurs; met gevoel voor natuur, water en de openbare ruimte, maar met name voor elkaar"

Projecten

  • BWZ Ingenieurs is gevraagd om een evaluatie uit te voeren naar de werking van deze proef. Het doel van de evaluatie is om de resultaten en geleerde lessen binnen de organisatie en uit het veld weer bij elkaar te brengen om tot vernieuwde inzichten te komen voor toekomstige pachtcontracten.


  • Allemanskamp is een natuurgebied dat onderdeel uitmaakt van het Gelders Natuurnetwerk (GNN). Het gebied grenst aan het dorp Ederveen en ligt in de Gelderse Vallei tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe; een zeer waardevol blauwgraslandgebied in beheer bij Staatsbosbeheer.


  • De ecologische waarde van het water in het Haagse recreatiegebied Madestein wordt opgewaardeerd. In samenwerking met Hoogheemraadschap van Delfland levert BWZ Ingenieurs advies om de waterplantzones en de natuurvriendelijke oevers te optimaliseren.


Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?