Gijs van Schaijk

Binnen het team van BWZ ondersteunt Gijs van Schaijk de projecten met onder andere werkvoorbereiding, veld- en tekenwerk en Relatics.
‘Ik ben opgegroeid op een boerderij en door mijn ouders meegenomen in de liefde voor natuur, waaraan ikzelf de liefde voor techniek heb toegevoegd. Deze combinatie komt heel goed tot uiting in mijn huidig werk bij BWZ Ingenieurs. Het creëren van mooie elementen en achterlaten van een handtekening in het landschap ontstaan door het draaien van onze projecten.
Het doordenken van projecten waarbij wordt gedacht aan wensen vanuit stakeholders en eisen vanuit de uitvoering spreekt mij aan evenals het in dialoog gaan met collega’s en externen om gezamenlijk een mooi eindresultaat te behalen. Het mooiste moment blijft wanneer de mensen en machines het veld intrekken om onze resultaten en ideeën uit te voeren, in harmonie met de omgeving.’

"Het mooiste moment blijft wanneer de mensen en machines het veld intrekken om onze resultaten en ideeën uit te voeren, in harmonie met de omgeving."

Projecten

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?