Even voorstellen: Robin, Esther, Joeri

Sinds de laatste nieuwsbrief mochten wij bij BWZ Ingenieurs drie nieuwe medewerkers verwelkomen. Omdat we er trots op zijn dat ons team zich blijft uitbreiden met ervaren en enthousiaste professionals, stellen zij zich hieronder graag aan u voor.

Robin:
In juli 2017 ben ik afgestudeerd en sinds oktober eind vorig jaar in dienst bij BWZ Ingenieurs. Voorafgaand heb ik watermanagement gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en deed ik de minor waterbouw. Vervolgens ben ik afgestudeerd met de vraag om de oppervlaktewaterkwaliteit van Diergaarde Blijdorp te verbeteren. Zoals u misschien gemerkt heeft, heb ik een zeer brede interesse in met name de watersector. Doordat ik bij BWZ aan verschillende projecten kan werken in de buitenruimte, voel ik mij hier erg thuis. In mijn vrije tijd ben ik druk met het maken van muziek en speel ik saxofoon en basgitaar in een rock-coverband. Verder trek ik er graag op uit met mijn oldtimer bromfiets en ontdek zo de prachtplekken van Nederland en het buitenland.

Esther:
Sinds het begin van 2018 ben ik werkzaam bij BWZ Ingenieurs en sta garant voor een hartelijk welkom richting onze klanten. Daarnaast houd ik mij samen met Monique bezig met de secretariële en administratieve werkzaamheden binnen het bedrijf. Naast mijn werk ben ik wekelijks bezig met muziek en is zingen mijn grote passie. Dit doe ik al heel wat jaren met veel plezier binnen verschillende muzikale samenstellingen. Ik kijk ernaar uit om u in de toekomst te woord te mogen staan!

Joeri:
Ik heb de opleiding civiele techniek– watermanagement gevolgd aan Avans Hogeschool en de minor ‘Sustainable River Engineering’ aan Hogeschool Van Hall-Larenstein. In 2016 ben ik afgestudeerd bij BWZ Ingenieurs, waarna ik 2 jaar bij Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard heb gewerkt. Na een tijdje zocht ik wat meer afwisseling en uitdaging in mijn werk, waardoor ik weer bij BWZ Ingenieurs ben gaan aankloppen. Hier ben ik nu werkzaam binnen verschillende projecten. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met een andere tak van techniek, namelijk sleutelen aan auto’s en motoren. Er staan dan ook regelmatig andere voertuigen op de parkeerplaats bij BWZ.

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?