Even voorstellen: Martijn Kool

Onlangs is ons team uitgebreid met een enthousiaste stagiaire. Hij stelt zich hieronder graag aan u voor!

Ik ben Martijn Kool en de komende 13 weken zal ik het team van BWZ versterken. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding International Business Management aan de Hogeschool TIO te Utrecht. Voor deze opleiding moet ik meerdere stages lopen, waarvan deze stage mijn eerste is en waarbij ik voornamelijk functioneel mag gaan meewerken in een team. In deze periode hoop ik vooral mezelf professioneel te kunnen ontwikkelen in een omgeving waar ik een nuttige bijdrage kan leveren. Daarbij zal ik de komende periode ondersteunend meewerken aan de ontwikkeling op het gebied van onder andere HRM, marktbenadering en relatiebeheer.

In mijn vrije tijd ben ik een ontzettend groot fan van het spelen van spelletjes, of dit nou een bordspel is waar veel denkwerk en rekenen mee gepaard gaat of dat het computerspel is, allemaal even leuk. Daarnaast houd ik van passief en actief sporten, dit uit zich in het feit dat ik twee keer per week in de sportschool probeer te zijn en zo vaak als mogelijk in een stadion wil zitten.

 

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?