CONTRACTEN

Een goed plan verdient een gedegen uitvoeringsvoorbereiding. Wij kunnen u ondersteunen bij de contractvorming en aanbesteding van een werk. Dit kan in de vorm van het opstellen van een RAW-bestek(-contract) maar ook in de vorm van een UAV-gc (geïntegreerd) contract. Wij beschikken over ervaren professionals die voor u het totale proces van het maken van bestekstekeningen tot het opstellen van een RAW-bestek of werkomschrijving verzorgen. Ook het opstellen van documenten (Vraagspecificaties, Basisovereenkomst, Inschrijvingsleidraad, etc.) in het kader van UAV-gc contracten behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van onze adviseurs.

Wij ondersteunen aannemers bij het opstellen van een inschrijving; vaak in de vorm van een BPKV-plan (beste prijs-kwaliteitverhouding, voorheen EMVI: Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Hierbij wegen naast de prijs ook andere kwaliteitsaspecten mee in de beoordeling van de inschrijving. Wij werken deze kwaliteitsaspecten in een gezamenlijk proces uit tot een passende aanbieding.

Bij UAV-GC contracten ondersteunen wij aannemers onder andere met het voldoen aan de ontwerpvraag via Systems Engineering (SE), inhoudelijke advisering, projectsecretariaat en de verificatie van projecteisen.

 

Onze dienstverlening op het gebied van contracten:

 • RAW
 • UAV-gc
 • Systems Engineering (SE)
 • BPKV-(-plannen)
 • Aanbestedingsbegeleiding
  "Problemen bestaan niet; je hebt enkel uitdagingen!"

  Jan Heinen

  senior adviseur gebiedsinrichting

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?