Stagiairs van BWZ

Gijs van Schaijk zit in het laatste jaar van zijn master Internationaal Land en Water Management aan de Wageningen Universiteit. Voor de afronding van zijn laatste studiefase loopt hij sinds september stage bij BWZ Ingenieurs. Tijdens deze stage-periode zou hij graag zijn kennis op het gebied van werken met GIS-programma’s uitbreiden. Daarnaast hoopt hij ervaring op te doen in het draaien van projecten voor opdrachtgevers.

Laurens Wolbert is derdejaars Land- en Watermanagement student aan de Hogeschool Van Hall Larenstein (locatie Velp). Bij BWZ Ingenieurs loopt hij zijn eerste stage. Inhoudelijk wil hij het een en ander leren op het gebied van toegepaste hydrologie. Verder probeert hij zijn netwerk uit te breiden zodat nieuwe contacten hem in de toekomst verder kunnen helpen in de dingen die hij wilt bereiken.

Edward van Erp is derdejaars student Civiele Techniek bij Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens zijn stage bij BWZ Ingenieurs is hij gemotiveerd om te leren hoe bedrijven binnen zijn werkveld een project aanpakken. Zijn interesse focust zich met name in de processen die vooraf gaan aan een project, zoals het ontwerpen, inrichten en voorbereiden.

Benieuwd wat BWZ ingenieurs voor u kan betekenen?