Bureauprofiel

BWZ Ingenieurs is eind 2007 opgericht en is een middelgroot bureau voor ingenieurs- en adviesdiensten.

BWZ Ingenieurs is een compacte organisatie die werkt als één team van gemotiveerde en betrokken medewerkers. Ons team is een mix van specialisten, allround adviseurs en projectleiders. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een laagdrempelige samenwerking met opdrachtgevers en partners, ervaring, inbreng van zowel specialistische kennis als kennis van processen, een integrale benadering van inrichtingsvraagstukken en kwalitatieve producten.

Wij zijn een projectorganisatie en leveren indien gewenst ook inzet op locatie. Wij zijn actief in alle fases van projecten: van initiatief tot en met oplevering, zowel in opdracht van overheden als voor marktpartijen. Projecten voeren wij hoofdzakelijk zelfstandig uit. Daarnaast werken wij regelmatig samen met diverse specialisten uit ons netwerk. Onze uitvalsbasis is de monumentale kantoorboerderij Rustenburg te Everdingen.

Werkvelden

betonwerken_langs_diefdijk

Gebiedsinrichting

Het uitwerken van o.a. inrichtingsvisies in ontwerpen, bestekken of andere contractvormen en uitvoeringsbegeleiding.

Foto water en veiligheid

Water & Veiligheid

Onderzoek, advies en beleidsondersteuning waarna ontwerp, bestek (of andere contractvorm) en uitvoeringsbegeleiding van maatregelen kunnen volgen.

Afbeelding 034 b-2

Infrastructuur

Het uitwerken van technische ontwerpen, bestekken en uitvoeringsbegeleiding voor civiele constructies zoals wegen, bruggen en pleinen.

Benieuwd wat BWZ Ingenieurs voor u kan betekenen?